L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.794
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:21.461

dissabte, 6 d’abril del 2019

Les noves baranes de les graderies del pavelló de basquet ja estan instal·lades



Els afeccionats que demà acudesquen al pavelló de bàsquet per celebrar el 40 aniversari del club i fer efectiu el nom de Pavelló Municipal "Carlos Pellicer", es trobaran amb una nova millora en les graderies que afecta positivament l'accessibilitat del recinte.
Al llarg d'aquesta setmana la regidoria d’Esports millora ha dut a cap la instal·lació d’unes baranes metàl·liques, en acer inoxidable, en les escales de pujada i baixada de les graderies, tal com es pot vore en les fotografies. 


 


L’objectiu és facilitar la pujada i abaixada dels graons a les persones amb dificultats i per això s'ha col·locat una barana per trams de graó, amb la qual cosa no s'impedeix el pas al llarg de tota la graderia. 




El govern municipal amb aquesta actuació atén les demandes dels aficionats i públics en general que assisteixen als partits i esdeveniments esportius, i que trobaven dificultat per l’alçada dels graons de les escales.