L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.410
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:53.779

diumenge, 7 d’abril del 2019

PLENARI ABRIL 2019: Tavernes demana una ajuda a l'IVACE per millorar el Polígon el Pla



El consistori de Tavernes va aprovar per unanimitat una proposta d’alcaldia mitjançant la qual se sol·licita les ajudes convocades per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) de millora de polígons industrials.

El projecte a presentar pels Ajuntament que sol·liciten ajudes, com és el cas de Tavernes, ha de servir per a la millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en polígons industrials i les ajudes a rebre seran a càrrec d’aquest òrgan autonòmic.

El consistori va aprovar també el projecte signat per l’enginyer industrial municipal i la memòria tècnica normalitzada, amb la denominació “Millora i modernització del polígon industrial El Pla”, amb un pressupost de 200.000,00 euros, IVA inclòs.

Així mateix el consistori adquiria el compromís, en cas de percebre la subvenció, de tramitar la corresponent modificació pressupostària i incloure en el pressupost la partida o les partides que reflectisquen el finançament objecte de la convocatòria i la seua acreditació fefaent.