L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 29 d’abril del 2019

Informem el lloc on la Diputació construirà la rodona d'unió del Camí la Ratlla amb el Camí Reial



La Diputació va publicar fa uns dies en el butlletí oficial l'inici de la informació pública del projecte de la intersecció del Camí de la Ratlla amb la carretera Natzaret-Oliva, coneguda popularment com el Camí Reial.

La noticia que vam avançar ací en la Cotorra, la completem ara amb el plànol de situació de la rodona del projecte, que com es pot vore en els dos gràfics que publiquem, no es construirà en el punt d'instersecció actual, sinó que serà una unió nova. Aquesta intersecció millorarà l’accés des de la carretera CV-605 Natzaret-Oliva a la zona nord de la platja de Tavernes, més en concret a la platja de la Goleta.


A poc a poc anem coneixent més detalls d'una intersecció que estava per a construir-se quan es va urbanitzar la Goleta. Els anteriors governs municipals del PP no avançaren res en el projecte, tot i que el seu partit governava la Generalitat i la Diputació.

Unió actual del Camí de la Ratlla amb el Camí Reial

Tavernes comptava amb un assessor del PP en la Diputació en la passada legislatura, però les demandes de Jordi Joan, entre les quals estaven la millora de la senyalització per la perillositat de l'encreuament actual i fins l'execució de la nova entrada no foren mai ateses.

Reunió de l'alcalde amb el president de la Diputació, Jordi Rodriguez
Reunió de Jordi Joan i Josep Llácer amb el diputat de Carreteres Pablo Seguí
L'impuls del projecte, després de tants anys, ha estat possible amb l'arribada d'un nou govern a la Diputació. Així, ja en aquesta legislatura, l'alcalde Jordi Joan i el regidor d’urbanisme, Josep Llácer, han mantingut reunions amb el diputat de carreteres Pablo Seguí per impulsar el projecte, cosa que es va confirmar en la reunió que va mantindre el propi alcalde amb l'aleshores president de la Diputació, Jordi Rodríguez.