L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 15 d’abril del 2019

Reunió per impulsar l'electrificació del Golfo i del sector 6 de la platja


L'Ajuntament de Tavernes ha acollit una reunió dels sectors implicats en el projecte d'electrificació del Polígon el Golfo per tal de concretar l'execució del projecte tenint en compte que inicialment s'havia previst un traçat aeri i ara transcorre mig soterrat.

Els reunits (empresaris del polígon, agent urbanitzador Calviga, Iberdrola i per part de l'Ajuntament el regidor d'Urbanisme Josep Llácer) han treballat per avançar la tramitació del projecte i poder iniciar l'expropiacions.

Entrem en la fase final del projecte d'electrificació del Golfo, després de les gestions del govern de Compromís al llarg de la legislatura actual. Han estat vora tres anys des que Jordi Joan va demanar la instal·lació d’una línia de 20 kV (quilovolts) per electrificar i donar fluid elèctric al Golfo i al sector 6, l’únic de la platja que ara va endavant.  


L'alcalde, Jordi Joan, i el regidor d'Urbanisme, Josep Llàcer, reunits amb el director general d'Indústria i Energia, Diego Maciá, per impulsar l'electrificació del Polígon del Golfo.


La proposta, acceptada per la Generalitat i Iberdrola, han donat com a resultat un projecte que ja està completament autoritzat, i on Iberdrola invertirà 319.000 euros per la línia des del transformador del Camí del Pla fins al Golfo. En total, vora 6 km dels quals la meitat aniran soterrats i per executar eixa instal·lació disposa d’un termini de 2 anys, és a dir a finals del 2020 el Golfo i el sector 6 gaudiran d’electricitat.

Electrificar el Golfo facilitarà l’arribada d’empreses i poder oferir nous llocs de treballs i impulsar la urbanització del Sector 6 (La Torre) de la platja, de la qual l’Ajuntament és l’agent urbanitzador.