L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

divendres, 19 d’abril del 2019

Compromís canvia la imatge de la seu


Compromís ha canviat la imatge de la seu amb un gran cartell on hi ha el candidat a l'alcaldia, Jordi Joan, amb la mirada posada amb l'eslògan "Orgull valler", que ocupa el centre de la composició.

Tavernes és una ciutat de la qual els  vallers i valleres ens hem de mostrar orgullosos. La ciutat és important per tots nosaltres i per això treballem tots plegats per fer-la millor, perquè siga el lloc on poder viure i desenvolupar-nos com a persones.

És el missatge que vol llançar Compromís: l'orgull i l'estima per Tavernes. Eixa és la força que empenta per "fer un poble gran", com diu el nostre himne. I el construírem a poc a poc, pas a pas, però sense parar mai, perquè l'orgull de Tavernes és la raó principal, el motor que impulsa Compromís.