L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 25 d’abril del 2019

Avui dijous, la campanya electoral s'ha traslladat al mercat



Avui dijous, dia tradicional de mercat a Tavernes. I dia també en que els partits polítics, quan arriben eleccions, aprofiten per muntar les paradetes electorals i aprofiten per repartir la seua propaganda, explicar punts del programa o aclarir qüestions relatives a les votacions de diumenge i com s'ha de votar.

Ha estat el cas de Compromís Tavernes, que com han fet altres partits amb implantació local, han aprofitat per fer una política de proximitat i explicar a les valleres i valleres les seues propostes i sobre tot deixar uns conceptes molts clars a tots els electors:



- Els candidats que veiem tots els dies en la televisió no es presenten a València. Quan votem, no els votem a ells. 

- Aquests candidats ni són valencians ni després van a lluitar pels interessos dels valencians. Hem de votar pels partits que, com Compromís, són d'obediència valenciana i no serveixen als interessos de partits de Madrid.

- En el cas de València , com a cap de llista de Compromís es presenta Joan Baldoví, el polític millor valorat segons el CIS i l'únic que ha defés la solució als problemes valencians.

- Joan Baldoví ha lluitat pels interessos valencians i seguirà recolzant polítiques i governes progressistes sempre des de l'òptica de defensar els interessos valencians.


Per tot això, Compromís aconsellava que cal revisar bé les paperetes de votació i tindre ben clar si vols que un valencià com Joan Baldovi, d'un partit valencià, et represente a partir del diumenge.