L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimarts, 16 d’abril del 2019

Contra la manipulació i les mentires... explicacions i arguments perquè Tavernes sàpiga la veritat.


Una vegada més ens hem d'enfrontar a la manipulació en parlar de la piscina coberta, un problema creat  pel PP, culpable de concedir-la a una empresa no solvent, valorada amb un 0 (zero) per l’informe econòmic d’Intervenció. Els vallers i valleres comprovem de nou que l’única política que tenen per a Tavernes és manipular, tergiversar i mentir, unes vegades en referència a la persona de l’alcalde i, d'altres, a la gestió de Compromís.

Ho veiem quan parlen de la piscina coberta, on acusen Compromís tot per amagar que ells van crear el problema i que són l’únic partit de Tavernes que no han cercat solucions, al contrari s'han manifestat en contra en plenaris de recobrar la piscina per al poble.

El PP és l'únic partit que no va recolzar en plenaris les propostes de Compromís de rescatar la concessió, en un cas, i elevar consulta al Consell Jurídic Consultiu, en un altre. Després, en altres plenaris, no votaren a favor d’iniciar l’expedient de recuperar la piscina per al poble i així poder iniciar les obres d’acabament. I per quarta vegada, fa uns mesos, van votar en contra de destinar 800.000 euros en el pressupost del 2019 per acabar les obres. 

Setembre 2016: El PP no recolza la consulta legal al Consell Jurídic Valencià

Que expliquen el perquè  de les seues actuacions

Tavernes els pregunta i els exigeix que donen les explicacions del perquè....

- Concediren la construcció de la piscina a una empresa insolvent? Amiguisme? 

- No han recolzat mai la recuperació de la piscina per al poble

- No recolzaren l’inici de l’expedient perquè siga propietat municipal  

- Van votar en contra de destinar 800.000 euros per a les obres d’acabament en el pressupost del 2019. 

Desembre 2018: El PP vota en contra de destinar 800.000 euros per acabar la piscina


El PP ha d’explicar perquè culpa altres d’una situació creada per la seua irresponsabilitat en haver donat la concessió a una empresa insolvent. La història de la piscina coberta és el retrat de la seua nefasta gestió en l’economia municipal: incompetència i irresponsabilitat total, fins ser capaços de generar 27 milions de deute i deixar a un Ajuntament en la ruïna econòmica. Eixe és l’espill en que s'haurien de mirar  quan parlen de la piscina coberta. 

8 anys, fins el passat octubre, en processos judicials 

Tavernes sap que la fallida de la concessionària va iniciar un conjunt de processos judicials, els uns derivats del concurs de creditors, els altres interposats pels bancs avalistes de l’empresa, en contra de la decisió presa pel govern de Compromís de recuperar la piscina per al poble. Tavernes ha estat 8 anys immersa en distints processos judicials.

El passat octubre coneixíem dues sentències judicials: donaven la raó a l'Ajuntament pels incompliments de contracte de l'empresa concessionària. Després de 8 anys les sentències permetien a l’Ajuntament iniciar el procediment per recobrar la propietat de la piscina coberta i iniciar els tràmits d'acabament.

Només Compromís va aprovar destinar 800.000 euros per acabar la piscina en el pressupost del 2019


I que ha fet Compromís des del passat octubre? 

- Primer que res aprovar la liquidació de la piscina coberta amb la concessionària. 

- Adjudicar la redacció del projecte d'acabament de la piscina coberta a un estudi d'arquitectura local. 

- Aprovar 800.000 euros per acabar la piscina una vegada estiga acabat i aprovat el projecte final.

I una vegada aprovat el projecte d'acabament, s’hauran d’adjudicar les obres, per a les quals com hem dit hi ha una partida en el pressupost del 2019 de 800.000 euros, que el PP va votar en contra. L'alcalde ho explicava molt bé fa uns mesos.