L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 12 d’abril del 2019

Activitats dins de la Setmana Cultural de la Gent Gran


Ahir va ser un dia ple d'activitat dins de la Setmana Cultural de la Gent Gran que s'està realitzant al llarg de la setmana organitzada per la regidoria de Serveis Socials que dirigeix Noe Alberola, de Compromís.
 

Pel matí, des de Diputació, es va realitzar una xerrada/taller sobre com exercitar la memòria i que va tindre una bona acollida . Aquesta activitat anava molt lligada a tots els tallers que es porten realitzant des de la Regidoria de Serveis Socials, durant tot l'any.
De vesprada es va realitzar un concurs de dolços i després un berenar conjunt, amb unes receptes receptes preparades molt bones i que va servir als assistents per aprendre un poc mes. Les premiades van estar molt contentes amb els detalls, i la resta també en compartir una vesprada molt dolça.
Avui divendres es tanca la Setmana Cultural de la Gent Gran, organitzada per Serveis Socials, acudint a la Trobada multicultural de Cáritas, de 16:30 fins 20 hores al Mercat Municipal, amenitzada per la Ventolins Band.