L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 22 d’abril del 2019

Tavernes adjudica les obres de Skate Parc en els Sequers.



L'Ajuntament ha adjudicat l'obra de "Skate Park" a construir al final del carrer la Barca a l'empresa local Grau Pascual SA, guanyadora del concurs public al qual havien presentat ofertes 10 empreses.

El projecte tècnic contempla els treballs per a instal·lar un Skate Park, que s’ubicarà en la zona enjardinada del carrer la Barca, en la zona residencial dels Sequers, i que s'ha adjudicat per un import total de 60.643 euros i temps d’execució de 2 mesos. L'Ajuntament no ha fet cap préstec per poder executar l'obra.



 

El govern de Compromís ofereix així la solució a la demanda d’aquest tipus d’activitat dins del municipi. Per dur a terme la pista de skate s’empraran mòduls prefabricats, amb característiques adequades quan a la seguretat i idoneïtat de les estructures per als practicants d’aquest esport.


El projecte contempla la col·locació dels diferents mòduls prefabricats que formen l’Skate Park, sobre solera de formigó, ancorats mitjançant cargols d’acer inoxidable, assegurant l’estabilitat i el bon acabament. Els elements estaran formats per una estructura en acer galvanitzat amb superfície de lliscament en fibra de vidre de 9mm de gruix.