L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 13 d’abril del 2019

L’alumnat del Taller d’Ocupació Labora millora l’accessibilitat dels carrers de Tavernes


 
L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, acompanyat per regidors del consistori, ha visitat les obres que s’estan realitzant en la zona nord-oest del municipi per a millorar l’accessibilitat dels carrers pròxims a l’IES la Valldigna.



Aquestes actuacions es duen a cap en una zona molt transitada, com és el cas dels carrers Reina Mora, sant Pere i el carrer Portalet en la travessera amb el carrer sant Benet.



Els alumnes del Taller d’Ocupació Labora són els encarregats de dur a terme aquestes millores en l’obra pública de Tavernes, al mateix temps que continuen amb la seua formació teòrica.


El govern de Compromís ha invertit quasi 200.000 euros, aconseguits en subvencions de la Conselleria d’Economia Sostenible, i amb aquesta aportació s’està millorant l’entorn i l’accessibilitat dels carrers vallers.