L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 26 d’abril del 2019

La millora del paviment del Passeig de Colom avança a bon ritme

  
Les obres de reparació i millora de les zones de paviment deteriorat del passeig Colon avancen a bon ritme i després d'unes setmanes on l'empresa que les l'executa, "Guerola Transer SLU" , s'ha dedicat a eliminar els quadres del paviment en mal estat, avui ha començat la instal·lació del nou paviment, amb l'ajuda d'una màquina formigonera.


Vista de zones del passeig amb els nous quadres de formigó, on nomes falta el rentat.
 
Aquest nou paviment garantirà un millor transit dels vianants, en ser pla  i evitarà caigudes i accidents dels vianants. Al llarg del passeig es pot vore ja molts dels quadres tapats, i on nomes falta el rentat de la pasta dipositada per la formigonera per tal de descobrir la pedra de riu petita que porta mesclada i així que tot el paviment del passeig tinga una uniformitat, cosa que es pot fer al llarg del dia en els quadres ja acabats.
 
Treballs que hem pogut vore aquests dies d'arrancament de quadres en mal estat i preparació per a construir-los de nou

Aquesta millora ha suposat a l'Ajuntament una inversió de 80.000 euros, sense haver de recórrer a cap préstec bancari. La millora del passeig va ser aprovada només per Compromís en el capítol d'inversions del pressupost del 2018,  en el capítol on es van destinar el romanent positiu del pressupost del 2017.