L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 7 de gener del 2019

"Temps en xarxa" impulsarà l'engranatge associatiu a Tavernes i tindrà presència a la radio local.


 
"Temps en xarxa´" serà a partir d'aquest mes de gener l'espai obert on les diferents associacions i ONG de Tavernes podran mostrar la tasca que realitzen mitjançant xerrades i tallers de conscienciació que afavoriran la interacció amb la resta de ciutadans.

La Regidoria de Serveis Socials, que dirigeix Noelia Alberola, oferirà un nou impuls a l’engranatge associatiu amb aquest el programa que s’estructurarà al voltant de les activitats que cada associació realitzarà a l’edifici del Braç Treballador, tenint en compte que cada mes estarà dedicat a una entitat en concret per a profunditzar i donar a conèixer les tasques de voluntariat que realitzen.

La tasca de difusió del teixit associatiu valler, amb "Temps en xarxa" arribarà també als centres educatius de la ciutat, on es faran xerrades sobre la tasca i la importància de les ONG i les associacions en el desenvolupament del municipi. Els dos instituts de Tavernes, l’IES Jaume II el Just i l’IES Valldigna, s'han sumat a la proposta de la Regidoria de Serveis Socials amb la realització d’una trobada solidària als centres durant la Setmana Cultural d’ambdós, que congregarà a les diferents associacions implicades per a apropar als més joves les seues funcions.

Les associacions i ONG participants en la iniciativa tindran l’oportunitat d’adreçar-se a la població a través de Valldigna Ràdio, que a partir de gener oferirà paral·lelament un programa dedicat al teixit associatiu de Tavernes, i que també s’anomenarà Temps en xarxa.

El passat mes de novembre es va celebrar la reunió constitutiva del programa Temps en xarxa amb la presència de les associacions i ONG que ja s’han adherit a la iniciativa, com per exemple Creu Roja, Cáritas, Fundació Integra Valldigna, Acude o l’AECC, entre altres.