L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dissabte, 19 de gener del 2019

La falla Portal de Valldigna presenta les falleres majors 2019


La falla Portal de Valldigna, la primera que es va plantar a Tavernes, celebra aquest cap de setmana la presentació de les falleres majors 2019: Gema Burgos Mancha i la xiqueta Carla Grau Pons, que estaran acompanyades pels respectius presidents de les comissions Joan Baptista Mafé Escrivà i el xiquet David Bosch Escrivà.

Els actes de presentació, com és habitual, tindran lloc el de la fallera major avui dissabte i la infantil demà diumenge per la vesprada en la Casa de la Cultura.

L'auditori de la Casa de la Cultura, on se celebren les presentacions falleres  estrena  avui  les noves butaques en el pati de butaques, més cómodes i més especifiques per a actes culturals, musicals i teatrals que les anteriors. També serà avui per la nit quan s'estrene la nova cabina que pilota tot el sistema de so i llum de les representacions i que permetrà una major interacció entre l'escenari i els tècnics. Aquesta obra l'ha realitzada l'Ajuntament aprofitant el canvi de les butaques.
.