L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimecres, 30 de gener del 2019

Els atletes del CETV Atletisme obtenen bons èxits en els campionats estatal i autonòmic




Lisi Marina i Judit Blasco, les dues atletes del Centre Excursionista de Tavernes (CETV) Atletisme, integrades en competicions a l'equip Safor, participaren el passat diumenge a Saragossa en el Campionat d’Espanya per equips en pista coberta. A la fotografia, amb l'entrenadora Bea Bosch.

Les valleres quallaren una gran actuació i Lisi Marina va ser 3a en la seua sèrie com a titular als 300 metres llisos i les dues foren 4ts en el relleu format per Lisi Marina i Judit Blasco, amb dues companyes

Nerea Almiñana, Pau Frontera i Carmen Escrihuela

Els tres atletes del CETV Atletisme han participat al Campionat Autonòmic de llançament llargs el passat diumenge a Castelló. Nerea Almiñana, amb un llançament de martell de 39.91 mts, s’ha proclamat campiona autonòmic i va quedar a només 9 cms de la mínima requerida per la Federació d’Atletisme per participar en els campionats d'Espanya.

Pau Frontera es va proclamar subcampió autonòmic en la mateixa prova, mentre Carmen Escrihuela era la subcampiona autonòmica en llançament de disc.

Borja Ortega
Borja Ortega, l'atleta del Centre Excursionista que milita a l'equip morat el Sitges, ha estat segon per equips a l'Autonòmic de Cros a Castell celebrat el passat diumenge. L’equip es va classificar per al Campionat d’Espanya de cros que tindrà lloc el pròxim dia 24 de febrer a Linares ( Jaén).