L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 12 de gener del 2019

Es pilla més prompte a un mentider que a un coix



Ens hem assabentat avui que un diari digital mentider de Tavernes torna a manipular i tergiversar la informació que dóna sense mostrar cap respecte a la veracitat que deuen als seus lectors ni a certesa dels fets que narren.

Levante-EMV dijous dia 10 Pàgina 29
I avui som nosaltres l’objectiu de la seua noticia falsa, cosa que no ens preocupa massa, però sí que ens PREOCUPA  que un òrgan d’un partit, on el seu objectiu hauria de ser informar als seus afiliats i simpatitzants, només es dediquen a manipular i tergiversar els fets, a crear entre els seus lectors odi cap a tots el que no pensen com ells.

No hem tingut informació privilegiada. Això és TOTALMENT FALS.  La noticia sobre el nou gimnàs d’halterofília la va publicar el diari LEVANTE-EMV el passat dijous, dia 10, i nosaltres vist l’interés de la noticia ens vam preocupar de fer un seguiment, contrastant la veracitat. I en un acte de servei als lectors, vam ampliar el contingut amb la realitat del “col·lectoret”, eixe tubet inservible que va construir l'anterior govern municipal,  i que causa els problemes, en el local d'halterofília i en les cases del carrer,  i que s’haurà de canviar.

I vam afegir més fotografies de l’emplaçament del futur gimnàs. Pensem que és una bona informació. A nosaltres ens agrada la faena ben feta. I tot això ho férem i publicarem l’endemà, el dia 11, quan ja feia més d’un dia que ho havia publicat el Levante-EMV en la seua edició en paper.

El blog afí al partit més corrupte de la democràcia espanyola menteix quan afirma que tenim informació privilegiada perquè, diuen, ells no ho han vist publicat  a Las Provincias  ni al Levante. ¿S'han preocupat de llegir i buscar en la premsa?

I han acusat falsament, per un costat al gabinet de premsa municipal de donar-nos informació privilegiada i a nosaltres de rebre-la i per tant d'aprofitar-nos de la seua faena. I més greu encara: acusa al gabinet municipal de premsa d'usar els diners de tots els vallers per beneficiar-nos a nosaltres, per beneficiar un blog particular, com és aquest.

Potser els calga acudir a alguna òptica a vore si necessiten ulleres!! Igual és que la seua ceguera és de tal magnitud que ni amb ulleres són capaços de distingir la realitat dels fets ni de llegir els diaris.

Es pilla més prompte a un mentirós que a un coix, diu el refrany. I mira que es fàcil desmuntar-los les mentides. Al costat teniu la columna del diari.

Ho hem dit per activa i per passiva, no tenim cap relació professional ni amb la web de l'ajuntament, ni amb gabinets de premsa i xarxes socials oficials de l'Ajuntament. Tampoc no tenim en l'equip cap membre de l'executiva, ni cap regidor de Compromís. Sí que tenim i som un grup de gent, afí a un partit com n'hi ha que ho són a altres, i que hem treballat i treballem vora 9 anys per oferir la màxima informació als nostres lectors sobre Tavernes. I no de política només, sinó cultural, social, esportiva i de costums.

I nosaltres ens busquem la vida, com se sol dir, per fer la nostra informació. Nosaltres podem dir ben alt i clar que amb vora 9 anys i més de 11.800 noticies publicades, mai, mai, ningú ens ha acusat de publicar cap mentida ni informació falsa. 

1 comentari:

Anònim ha dit...

No tenen vergonya i es que estan cremats de vore coses noves en el poble i ells van deixar al poble fet un solar i sense pagar a ningú.