L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 30 de gener del 2019

El conseller Rafael Climent, responsable de Treball de la Generalitat, visitarà l'Escola Taller el divendres


 


El Conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana, Rafael Climent González, visitarà el pròxim divendres, 1 de febrer, a les 11'30 hores el "Taller d'Ocupació-Escola Taller"  muntat pel govern de Compromís en l'edifici que abans ocupava l'antiga "Escola Infantil Víctor Calatayud", al carrer Sant Antoni 133. 


El conseller Rafael Climent al llarg de la legislatura ha visitat en diverses ocasions Tavernes: La primera va ser en novembre del 2015 en un acte a l'Ajuntament on va explicar les línies mestres de la conselleria que presideix (fotografies superiors), i posteriorment ha estat amb motiu de visites a empreses valleres interessant-se per les circumstàncies del sector industrial. 

 En aquesta ocasió,  el conseller estarà acompanyat per l'alcalde, Jordi Joan, i regidors municipals en la visita que té com a objectiu el funcionament a Tavernes dels programes i tallers d'ocupació desenvolupats en la nostra ciutat en l'actual legislatura. Posteriorment, en el saló de plenaris, les autoritats oferiran una roda de premsa als mitjans de comunicació.

Imatges d'arxiu de visites a empreses locals
 

La visita del divendres vol posar en valor el treball en el camp de l'ocupació que impulsat per la Conselleria ha desenvolupat el govern de Jordi Joan en l'actual legislatura. Eixe treball s'ha plasmat en els vora 4'8 milions d'euros destinats a programes i tallers d'ocupació, dels quals 4'4 milions provenen de subvencions aconseguides de les Administracions implicades gràcies a les gestions efectuades pel govern de Compromís.

Imatges d'arxiu de visita a empreses locals


Com a exemple direm que l'any 2018, l'Ajuntament va contractar  152 persones en 11 programes d’ocupació i  amb una inversió superior als 1'6 milions 

Al llarg de la legislatura, han estat un total de 626 persones les que ha contractat l'Ajuntament en programes d'ocupació i formació, i en aquest últim cas cal remarcar que  tallers com el d'obra i construcció, han aconseguit que el 80% dels participants trobaren un treball estable en acabar la formació.