L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 17 de gener del 2019

Els accessos al Camp del Vergeret i al CEIP Alfàndec es milloren amb passos accessibles


El govern de Compromís ha millorat els accessos dels vianants al Camp del Vergeret i al CEIP Alfàndec amb un conjunt de millores que afecten principal els passos dels vianants existents entre el Passeig Colon, carrer Ràfol i el carrer Metge Paco Valiente.


Els passos de vianants, com es pot vore en les fotografies, s'han transformat en completament accessibles tant per a les persones de mobilitat reduïda com per als familiars que acompanyen als escolars: segons la normativa d’accessibilitat, passos de vianant a quota zero, paviments tàctils i franges visuals per facilitar el pas a les persones amb mobilitat reduïda i vianants en general. 



Els treballs, com es pot vore en les fotografies, han convertit en accessibles tots els passos de vianants existents en el tram del carrer Ràfol que va del passeig de Colom fins el carrer Paco Valiente, espai que constitueix un via principal d'accés al Camp de Vergeret i una via alternativa d'accés al centre escolar.



1 comentari:

Anònim ha dit...

A la 2n imatge, es veu com han deixat la senya al bell mig del pas de vianants. Les dels passos del costat, tenen les senyals arrimades a la paret. No seria més lògic haver-la desplaçat a la paret, i recuperar vorera lliure d'obstacles?