L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dimarts, 1 de gener del 2019

L'entrada a l'any nou també es va viure a la Plaça Major



Ahir el  segon punt de la nit era l’envelat instal·lat a la Plaça Major on tot aquell que ho va desitjar va poder acudir per participar-hi sobre la mitjanit en la festa d’acomiadament del 2018 primer, i després continuar el ball en el que va ser la benvinguda al 2019. Les fotografies ho deixen vore.
 



Va ser una bona festa, potser la de més participació fins ara de les celebrades a la Plaça Major la nit de Cap d'Any,  amb un envelat de gom a gom i molt bon ambient com a una alternativa més al Festivern i on molts pares estaven amb els fills gaudint de la nit.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hi havia molt bon ambient!!! Ens alegra q la gent es quede al poble el dia de cap d any! Però molts dels q estàvem a la plaça comentàvem q ens haguera agradat més una orquestreta!! A veure si pot ser per l any q ve!!