L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 11 de gener del 2019

Presentació avui divendres de les inversions de la Diputació en la comarca de la Safor-Valldigna



Avui divendres, la vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, visitarà Tavernes per a presentar les inversions de la Diputació de València en la comarca de la Safor-Valldigna, on estarà acompanyada pel diputat a les Corts Valencianes i alcalde valler Jordi Joan. 

L’acte tindrà lloc en el saló de plenaris de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, avui divendres a les 11:30 hores.

En acabar, la vicepresidenta de la Diputació, l’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i regidors de la corporació municipal, visitaran el Centre Arqueològic Experimental (Carex) del jaciment paleolític de la Cova del Bolomor.

Aquest centre Carex ha finalitzat fa pocs les obres de la seua segona fase, realitzades gràcies a una subvenció del Patronat de Turisme de la Diputació.