L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 16 de gener del 2019

L'Ajuntament adjudica les obres de reparació i millora del paviment del Passeig Colon

 
L’Ajuntament de Tavernes ha adjudicat les obres de millora i reparació dels paviments deteriorats al passeig Colon a l'empresa "Guerola Transer SLU" que ha ofert el millor preu entre 7 empreses presentades al concurs. El valor total de l'adjudicació és de 50.874 euros, impostos inclosos.

El govern de Compromís té com a objectiu amb la realització d'aquestes obres satisfer les necessitats següents en la zona de passeig i transit de les persones:

- Eliminació de les sobreelevacions existents als paviment actual que produeixen caigudes dels vianants.

- Garantir que el paviment estiga pla i tinga una continuïtat uniforme.


Dos casos de desperfectes del paviment que es repararan i milloraran
L’actuació es farà al llarg de tota la zona de vianants del passeig Colom, amb reparació dels trams i fragments de paviment en mal estat, amb una especial atenció en el tram comprés entre l’encreuament amb el carrer Vergeret (on hi ha la font) fins al carrer Ribera (on estan els jocs infantils), zona deteriorada per l'alçament patit per les arrels dels arbres.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Quan s'hi començarà?

La Cotorra de la Vall ha dit...

L'empresa té ara un termini de 10 dies per presentar documents, etc. Després es farà acta de replanteig i comencen les obres, a durar 2 mesos.