L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 18 de gener del 2019

L'ajuntament inicia una repintada general dels senyals vials de Tavernes



L'Ajuntament ha iniciat els treball de repintar els senyals horitzontal del nucli urbà de Tavernes després de les actuacions en el mateix sentit efectuades en la platja. Els treballs en la ciutat s'han iniciat per l'Avinguda de les Corts Valencianes, una zona on no ha calgut mesures especials de trànsit ni paralitzar la circulació. 
 

A partir d'ací, i a poc a poc, s'aniran repintant els senyals de Tavernes, on no cal dir caldrà alguna mesura en la circulació mentre duren els treballs que serviran també per repintar tots els nous passos de vianants convertits en accessibles en aquests darrers mesos, cas dels construïts en la zona de la Plaça del Prado-Mestre Sansaloni i carrers adjacents.
 
 
 
Els treballs de pintura en el casc urbà de Tavernes i en la platja s'executen gracies a la subvenció de 319.000 euros aconseguida pel govern de Compromís per aplicar a la nostra ciutat el programa de garantia juvenil per a joves EMPUJU, amb l'objectiu del foment de l’ocupació de la gent jove de Tavernes.
 
 
 
Un grup de joves contractats per l'Ajuntament s'estan dedicant des d'octubre a la repintada dels senyals vials seguint les directrius de seguretat de la Policia Local de Tavernes. L’equip està dirigit i assessorat pel departament d’activitats tècniques del municipi, així com pels membres de la Brigada Municipal de Tavernes. 
 
 
L'objectiu és millorar la visibilitat de la senyalització i augmentar la seguretat dels ciutadans, tant en la faceta de vianants com de conductor. Les tasques s'ajuden de la màquina de pintura vial professional adquirida per l'Ajuntament  que disposa de controls electrònics de pressió i l’automatització en el subministrament de la pintura. Després sobre la pintura s'escampa un polsim especial que aconsegueix la refracció de la llum per la nit.