L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 15 de gener del 2019

L'Ajuntament substitueix els tubs d'uralita d'aigua potable del Carrer Riu per uns altres moderns i higiènics.


 Les obres que s'estan realitzant en el Carrer del Riu serveixen per millorar el sistema de proveïment d'aigua potable als veïns les canonades subterrànies de conducció d'electricitat en la zona. 

Les obres del Carrer Riu estan incloses dins del projecte general denominat “Reurbanització del carrer Joan d’Àustria i adjacent, Escorxador i Passeig Lepant", i tal com ací vam informar temps arrere, igual que s'ha fet en el Carrer Joan d'Àustria, s'ha procedit a canviar per complet el sistema de conducció d'aigua potable per tal de fer efectiva l'acord del plenari valler d'eliminar els tubs d'uralita, actualment prohibits per ser un perill per a la salut pública. 

 
 
Aquests tubs han estat substituïts per altres, més moderns i segurs, en benefici de la sanitats dels veïns. Això ha obligat a alçar completament la vorera i es procedirà a construir-la de nou. Tal com es pot comprovar a les fotografies, les noves canonades estan ja enterrades i proveiran d'aigua i electricitat als veïns, en el cas de l'aigua potable en total condicions de salubritat i higiene.



Les obres, con juntament amb les del carrer Joan d'Àustria i Escorxador, està previst acaben en aquest primer trimestre i els executa la constructora Pavasal S.A., guanyadora del concurs corresponent, per un import de 132.601 euros.