L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 26 de gener del 2019

Presentació de les falleres majors de la falla la Dula aquest cap de setmana



La falla la Dula presenta aquesta cap de setmana les seues falleres majors per a l'exercici faller d'enguany. Avui dissabte s'ha anunciat a partir de les 20 hores i en la Casa de la Cultura  la presentació de la fallera major 2019, Raquel Ortiz Zanon, que estarà acompanyada a l'acte pel president Jordi Meló Cremades. L'acte servirà per acomiadar la fallera major ixent, Carolina Grau Àlvarez. 

Demà diumenge a partir de les 17 hores serà el torn de la fallera major infantil, la xiqueta Júlia Sala Servà, que estarà acompanyada pel president infantil Sergi Herrera Palomares, i s'acomiadarà la faller major infantil ixent Maria Torres Benavent.