L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dissabte, 5 de gener del 2019

Els Reis de l'Orient han visitat de matí la nostra platja



Els Reis d'Orient han visitat aquest matí la platja de Tavernes i han rebut els xiquets que hi viuen a l'escoleta de la Goleta, on han estat acompanyats per regidors del govern municipal de  Compromís. Els reis, tal com hem anunciat, han repartit taronges del nostre terme municipal als xiquets. 




Ha estat un descans del llarg camí que efectuen des de terres llunyanes fins arribar a Tavernes i que han aprofitat també per visitar la gent major que viu a les residències locals, a les 10’30 hores la residència “Jaume II el Just” i a les 11’15 hores la residència “Solimar”.