L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 31 de gener del 2019

L’alumnat de “T’Avalem” millora el entorn de la Torre de Guaita



L’alumnat de “T’Avalem” de l’especialitat de jardineria han estat treballant a la platja, en concret a les immediacions de la Torre de Guaita i en la zona de l’aparcament de l’entrada per tal de podar arbres i netejar l’espai.

Els alumnes han actuat també en la zona del torrador adjunt a la torre de Guaita, on s’ha realitzat tasques de neteja, manteniment i poda dels arbres i, a més, s’ha pintat la caseta.



 Tavernes executa enguany la fase del programa “T’Avalem” en les dues especialitats de “forestal” i la de “jardineria”, que comprenen un temps inicial de formació en la especialitat de 4 mesos i corresponent actuacions de pràctiques.

“T’Avalem” és un programa mixt d’ocupació i formació que té com objecte millorar l’ocupabilitat de persones aturades majors de 16 anys i menors de 30, i són 20 els joves contractats enguany. 




El govern de Compromís dedica a aquest programa en la seua edició 2018-2019 la quantitat total de 400.000 euros provinents d’una subvenció de la Generalitat, a través del Servef, i cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil del Fons Social Europeu i que complementa l’Ajuntament amb una aportació econòmica de 20.000 euros de fons propis.