L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

diumenge, 6 de gener del 2019

El Pla d'Inversions en la via pública porta invertits 1 milió d'euros




Són 1 milió d’euros els que ha invertit el govern de Compromís els darrers anys en millores en la via pública. Són 1 milió d'euros del canvi de Tavernes, que avança  en el Pla d’Inversions de la via pública nascut de les reunions per barriades celebrades entre abril i maig del 2016.

S’ha actuat en la millora d’accessibilitat en tots els passos de vianants i accessos que van del carrer la Barca a la Plaça del rei Juan Carlos I i els Sequers. També s’ha actuat en l’encreuament dels carrers La Barca i Mitja Galta amb eliminació de barreres arquitectòniques i del punt negre que produïa accidents. En el carrer de la Mar s’han fet encreuaments accessibles i s’han ampliat les voreres.

En la zona Prado Comarcal-CEIP Alfàndec i els carrers del voltants s’han executat millores de l’accessibilitat i voreres en els carrers Rei En Jaume I, Lluís Vives, Mestre Sansaloni, Carrer Gandia, Carrer del Cister i Joaquín Verdú, a més de la mateixa plaça del Prado.

Actualment estan en acabament  les obres de millora de la Travessera del Carrer Sant Benet amb l’eliminació de barreres arquitectòniques, la millora amb una nova vorera del Carrer Calvari i en el carrer Corralot l'eliminació d’escales i millora general.

Les obres del projecte  de reurbanització de Joan d’Àustria, Passeig Lepant i Carrer Escorxador estan actualment en execució i estan en fase de licitació les obres de millora del carrer Divina Aurora i encreuaments amb els carrers adjacents.