L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 19 de gener del 2019

L'ESTAT DE LA QÜESTIÓ: Simplement és la lògica


 
El pressupost del 2019, aprovat fa un mes, contempla dedicar 800.000 euros per a les obres d’acabament de la piscina coberta. I dins de les obres d’acabament de la piscina coberta està construir el gimnàs d’halterofília en el  lloc que ocupa una de les quatre pistes de pàdel. El pressupost del 2019, amb l'obra de la piscina inclós, va ser votat a favor només per Compromís (foto superior).

La resta de partits van votar en contra del pressupost del 2019. I si van votar en contra del pressupost del 2019, van votar en contra de l’acabament de la piscina i del gimnàs d’halterofília. 

El vot no al pressupost del 2019


Fent un poc d'història, recordarem que els pressupostos del 2018 contemplaven l’execució d’un conjunt d’inversions per a Tavernes moltes de les quals estan acabades, algunes estan en fase d’execució i, fins i tot, hi ha obres que estan adjudicades i pendent d’inici. En total un llistat de 22, amb una inversió  total de 1’6 milions.

Nomes Compromís va votar a favor dels pressupostos del 2018, els demés van votar en contra. I votar en contra del pressupost del 2018, era votar en contra del 1'6 milions en inversions que s’hi contemplaven.


Novembre 2015: no al col·lector de la platja


Ho diguem perquè ara hi ha un PPartit que va dirigint-se a la ciutadania i els diu que si això o allò, que si ells no estan en contra de la piscina ni menys encara d'un local per l'halterofília. Com es menja això, després de votar en contra del pressupost que facilita eixes obres?

Haver-s'ho pensat abans, que les decisions preses en els plenaris i els vots emesos són coses serioses. Si un partit, com va fer el PP, vota en contra de destinar 800.000 euros per acabar la piscina i el gimnàs, vota en contra del projecte. Ací i a Roma. ¿O no? I no hi ha més. Que ara no vinguen amb excuses, ni difuminen els seus actes: que assumesquen el vot i les conseqüències.

Setembre del 2016: no van recolzar el rescat de la piscina per al poble

El PP des del 2011 no ha recolzat amb el seu vot cap projecte per a Tavernes. Com que no volem fer-ho llarg, en l’actual legislatura i a banda dels derivats dels pressupostos, només recordarem dos dels grans i molt necessaris:

- Novembre 2015 van votar en contra del col·lector de la platja
- Setembre 2016 no van recolzar la proposta d’iniciar el rescat de la piscina coberta per al poble davant les innumerables incompliments de l’adjudicatària.    

I si no els votes a favor,  no recolzes els projectes, oh no?

I això té una deducció molt senzilla i lògica: si els vots del PP haguessen estat necessaris,  ni el projecte de vial perimetral s'hauria adjudicat a Hidraqua, ni el col·lector de la platja estaria en licitació, ni estaria en fase de redacció el projecte d’acabament de la piscina coberta.  Simplement no els votaren a favor. Simplement estan en contra, per lògica.  I no hi ha més.

I que han estat i estan en contra de tots, ens ho han demostrat en el projecte del Vaca, la recuperació de la Goleta, els treballs de Confederació en el riu, on durant els 7 anys de govern de Rajoy no han mogut un dit per Tavernes.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ya no saben lo que dir, per manipular a la gent.