L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 11 de gener del 2019

Les obres en Joan d'Àustria eliminen les canonades d'uralita i milloren el sistema d'aigua potable i electricitat


 
L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i membres del govern de Compromís visiten les  obres del projecte denominat “Reurbanització del carrer Joan d’Àustria, Escorxador i Passeig Lepant" per tal de comprovar els treballs executats, entre els quals hi ha l'eliminació de les canonades d'uralita, avui prohibides.

Aquestes obres, com es pot comprovar a les fotografies, s'estan aprofitant per millorar el sistema de canonades d'aigua potable i electricitat existents davall de la vorera, millora que ha servit també per a substituir les antigues canonades d'uralita, actualment prohibides, per altres materials més moderns i segurs, tot en benefici de la sanitat de les persones que viuen al carrer. 



Les obres en con junt contemplen  la repavimentació i ampliació de les voreres i del ferm de trànsit del carrer Joan d'Àustria, Escorxador i Passeig Lepant, així com l’adequació a la normativa d'accessibilitat vigent dels passos de vianants en els encreuaments dels carrers. L'objectiu és millorar la seguretat vial dels encreuaments on conflueixen aquests carrers en diverses direccions de trànsit.



Les obres que s'executen foren escollides com a prioritàries pels veïns de la barriada en les reunions celebrades fa un temps per determinar les obres a dur a cap dins del "Pla d'Inversions en la Via Pública" per barriades. Aquelles reunions van servir per conéixer les necessitats de cada barri per tal que les prioritats d’inversió en la via pública siguen una decisió `amb el major consens possible.



Les obres està previst acaben en aquest primer trimestre  i els executa la constructora Pavasal S.A., guanyadora del concurs corresponent, per un import de 132.601 euros.