L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 12 de gener del 2019

Ampliació i millora del servei de socorrisme amb més horari, mitjans i personals i dedicació especial al bany adaptat





El govern de Compromís va apostar per millorar els serveis de la platja i, entre ells cal destacar el de Salvament i Socorrisme que ha augment en dotació de material, horaris i dedicació de personal, sense oblidar les dues platges accessibles que han estat millorades en dotacions i serveis.

Això sense oblidar un fet molt important per a la platja i el turisme: la consecució durant cinc anys consecutius de dues banderes blaves, a la genèrica Platja de Tavernes (part antiga) i la Goleta.

La millora de Salvament i Socorrisme ha implicat també una major dedicació pressupostaria amb l'objectiu de:

- Dotar de vigilància i socorrisme les platges en la Setmana Santa i dies festius de Pasqua i Sant Vicent, quan abans no es feia.

- Dotar de vigilància i socorrisme tots els caps de setmana, inclosos els festius entre setmana, al llarg del mes de maig i fins el 15 de juny, dates en que mai governs anteriors disposaren del servei de vigilància.

 - Dotació de vigilància i socorrisme des del 15 de juny fins el 30 de setembre amb més dotació i personal.

L'alcalde i la regidora de serveis socials en una visita als banys adaptats

- Ampliació de l'horari de bany i personal de les dues platges accessibles i més dotació quan a cadires amfíbies i elements de flotació o muletes adaptades. Aquest servei ara també s'ofereix entre el 16 i el 30 de juny i de l'1 al 30 de setembre pels matins. Els mesos de juliol i agost el bany adaptat s'ofereix de 11 a 14 hores pel mati i per la vesprada de 16 a18 hores.

Quan al bany adaptat,  això ha suposat un salt de qualitat que ha deixat en l'oblit la situació d'anteriors governs, on no hi havia ni cadires amfíbies i l’horari era molt més restringit: unes hores pel matí i només durant els mesos de juliol i agost i amb molt poca dotació de personal. Com a dada significativa indicar que s'ofereix al llarg de la temporada estival al voltant de 3000 serveis de bany adaptat, tant a les persones amb diversitat funcional com majors amb dificultats motrius.