L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 26 de gener del 2019

Els alumes de forestal de "T'avalem" milloren la senda de les Fontetes de Cantus



La senda de les Fontetes de Cantus, a la Muntanya de les Creus, ha gaudit d’una actuació de millora a càrrec de l’alumnat del Projecte T’Avalem 2018/19 de l’especialitat forestal.

Els treballs han consistit a obrir el tram de senda que quedava pendent i així facilitar el pas dels nombrosos senderistes que pugen a Les Creus. Els treballs han necesssitat de ferramenta com la motoserra i les tisores de podar i també s’ha hagut de construir uns esglaons amb pedra, fusta i morter tot amb la finalitat de disminuir la velocitat de l’aigua de pluja i així minvar l’erosió que provoca. 



Tots aquells treballs s’emmarquen dins de l’apartat de pràctiques del programa, que cal remarcar és de caràcter formatiu, amb un apartat teòric i altre pràctic, amb actuacions dins dels espais públics i urbans de Tavernes, com marca el programa.

“T’Avalem” és un programa mixt d’ocupació i formació que té com objecte millorar l’ocupabilitat de persones aturades majors de 16 anys i menors de 30, i són 20 els joves contractats enguany.




El govern de Compromís dedica a aquest programa en la seua edició 2018-2019 la quantitat total de 400.000 euros provinents d’una subvenció de la Generalitat, a través del Servef, i cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil del Fons Social Europeu i que complementa l’Ajuntament amb una aportació econòmica de 20.000 euros de fons propis.