L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 11 de gener del 2019

El Club d'Halterofilia disposarà d'un nou local i gimnàs


 
El Club d’Halterofília de Tavernes comptarà amb un nou local per a seu i entrenament en un nou pavelló a construir al costat mateix de la piscina coberta, en la part est que dóna al carrer Mestre Sansaloni.

El govern de Compromís, després de barallar diverses solucions davant la falta d’un local adequat per al Club d’Halterofília, considera aquesta opció com la millor per al mateix club: un lloc gran, ample, amb espai per ubicar tots els elements que els calen d’entrenament i, sobre tot, evitar que els continus cops en terra siguen motiu de queixes en el veïnat.


El nou gimnàs es construirà en la pista de pàdel del costat de la piscina coberta, que serà transformat en un pavelló d’halterofília. Actualment hi ha sobre el sostre de la piscina coberta tres pistes de pàdel en la piscina coberta i aquesta quarta pista a l'exterior es transformarà en un pavelló independent per albergar el Club d’Halterofília. 
 
La transformació d’aquesta pista de pàdel en el nou pavelló d’halterofília està contemplada en el projecte d’acabament de la piscina coberta actualment en fase de redacció. El govern de Compromís té contemplada aquesta inversió dins dels 800.000 euros destinats a obres d'acabament de la piscina coberta i que es contempla en el pressupost del 2019, aprovat  en el plenari de desembre, i que va ser votat a favor per Compromís mentre la resta de partits van votar en contra.


Problemes en la ubicació actual

El Club d’Halterofília s'ubica en unes dependències de l’antic parvulari Víctor Calatayud, amb eixida al carrer Verge de Desemparats. El seu local pateix filtracions quan hi ha fortes pluges, que afecten la sala d’entrenaments.

El problema vindria derivat del col·lector que hi ha davall del carrer Verge de Desemparats, construït fa temps, que tindria poc diàmetre i menor capacitat de la necessària per a desaiguar  les aigües pluvials. Això deriva en un “regolfament” de les aigües del clavegueram i l'eixida a la sala d'entrenament des de les instal·lacions de wàters. 


El govern de Compromís va intentar solucionar el problema amb una millora en el sistema i canvi de sifons de les canonades,  sense massa resultat. Actualment el govern municipal es planteja la construcció d’un nou col·lector perquè, a més del gimnàs del club d’halterofília, hi ha també  habitatges particulars afectats pel mateix problema, tal com es va comprovar durant les pluges del passat novembre.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt bona noticia per el club vallero i que demostra que Compromis sempre ha intentat ayudar a un club en tanta historia i exits.