L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 23 de gener del 2019

L'Ajuntament habilitarà un aparcament i zona enjardinada de jocs en els solars Sareb entre els carrers Papa Juan XXIII i Sant Josep



L'Ajuntamen procedirà a habilitar els dos solars Sarebs que hi ha entre els carrers Papa Juan XXIII i Sant Josep per a destinar-los una part a zona d'aparcament i l'altra a habilitar una zona verda amb jardins, gronxadors i mobiliari urbà. En la foto superior els dos solars Sarebs separats pel carrer Sant Pere.

La Sareb ha cedit aquests solars després de vora un any de gestions del govern de Compromís amb els responsables de l'entitat. La cessió a l'Ajuntament que fa l'entitat té el condicionant de que aquests solars s'han de destinar a usos municipals i de gaudi dels veïnat de la zona. L'Ajuntament adquireix el compromís de netejar i mantindre el terreny, així com instal·lar elements que no representen estructures fixes i siguen desmuntables.

El govern de Compromís destinara 21.000 per a habilitar dins d'un solar una zona d'aparcament, que tindrà capacitat segons les previsions inicials per a 140 vehicles, i en una altra part la zona verda enjardinada on hi haurà jocs infantils.

L'habilitació de la zona verda l'efectuarà els alumnes del taller d'ocupació de jardineria, dins de les pràctiques que solen fer, i la zona de jocs per a menuts es construir amb elements perfectament desmuntables i que podran servir en altres llocs quan acabe la cessió.