L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 25 de gener del 2019

Els alumnes del programa d'ocupació juvenil "T'avalem" actuen al Passeig Colom




L’alumnat del programa d’ocupació juvenil “T’Avalem”  de l’especialitat de jardineria ha estat treballant al Passeig Colom col·locant malla antiherba i materials de decoració de jardineria en les jardineres elevades dels arbres.

Els treballs s’emmarquen dins de l’apartat de pràctiques que reben els alumnes com a part de la seua formació i dins de l’objectiu de millora i revalorització d’espais públics i urbans de Tavernes que marca el programa. 




“T’Avalem” és un programa mixt d’ocupació i formació que té com objecte millorar l’ocupabilitat de persones aturades majors de 16 anys i menors de 30, i són 20 els joves contractats enguany.





El govern de Compromís dedica a aquest programa en la seua edició 2018-2019 la quantitat total de 400.000 euros provinents d’una subvenció de la Generalitat, a través del Servef, i cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil del Fons Social Europeu i que complementa l’Ajuntament amb una aportació econòmica de 20.000 euros de fons propis.