L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

diumenge, 27 de gener del 2019

No és més net qui més neteja, sinó qui menys embruta


La brigada agrària municipal ha procedit a la neteja del canal de defensa, ubicat entre el terme de Cullera i de Tavernes,  en la zona més pròxima a la urbanització, una  tasca que ha servit per a traure una quantitat ingent de material i objectes llançats per persones incíviques dins del canal.

Un ferroveller hauria fet, com se sol dir "l'agost", amb la quantitat d'elements metàl·lics que s'han tret, entre ells quadres de bicicletes, restes de motos, rodes i fins i tot, maletes, capçals de llit, tanques metàl·liques de les que s'usen per tancar carrers i obres, junt a altres elements diversos i de molta diferent naturalesa .



La neteja s'ha efectuat aprofitant el poc nivell d'aigua que ara té el canal, una situació que ha facilitat que els operaris de l'agrària pogueren entrar dins sense grans problemes.

I de la situació que expliquem una cosa està ben clara: els objectes no han anat a parar dins del canal per ells mateixos, sinó perquè algú els hi ha llançat. Ací no hi ha massa a dir.

El camió s'omplia tal com avançava el matí

Només remarcar que aquestes situacions tenen origen en les nostres males pràctiques, quan oblidem que no és més net el poble que més neteja, sinó el poble que menys embruta. Cal que considerem que Tavernes i la seua netedat és cosa de tot, i no només del servei de neteja, o de les brigades municipals.


1 comentari:

Unknown ha dit...

Sempre es saludable la netetja dels rius i colaborar a una ecología cada vegda mes demanada per tots