L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.698
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:3.512

dissabte, 5 de gener del 2019

Els Reis d'Orient arriben a Tavernes i repartiran taronges junt els joguets als xiquets i xiquetes


 

La noticia d'avui dissabte, almenys per als més menuts i de les més esperades de l'any, serà l’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient a Tavernes, i ho faran en mig d’una gran expectació sobre tot dels vallerets i valleretes que, un any més, gaudiran de la cavalcada espectacular que organitza la Federació de Falles. (Les fotografies són de la cavalcada de l'any passat).

Els vallers gaudirem enguany d'uns Reis d'Orient que reivindiquen els productes valencians, en concret la taronja, de la qual són amants i consumidors. Així ja han donat a conéixer que amb els regals a les xiquetes i xiquets repartiran una taronja del nostre terme municipal. L’Ajuntament de Tavernes ja els ha fet arribat el seu agraïment per la reial iniciativa de defensa de la taronja valenciana, la qual troba molt adequada i necessària en uns temps en els què la citricultura valenciana passa uns moments difícils per culpa de l’acord europeu amb Sud-àfrica.

La nostra ciutat aposta per satisfer la il·lusió dels menuts en la nit més màgica de l’any per a ells. Una il·lusió que serà compartida durant unes hores pels pares i majors de la ciutat que els acompanyaran al llarg dels carrers fins arribar a la Plaça Major, on tot Tavernes rebrà com cal Ses Majestats els Reis d'Orient.



 
Un any més la cavalcada esdevindrà un món de màgia i fantasia, que omplirà els carrers de llum, festa, espectacle, música i color. El trajecte de la cavalcada el marcarà els estendards reials duts pel grup escolta AE Ombria, i podrem gaudir també de les evolucions del grup de patinatge i dels grup de balls Al-digna que durà la dansa i alegria als nostres carrers. a més a mes, també hi participaran la Fundació Integravalldigna, English 4 Academy, la Unió Instructiva Musical de Tavernes, Valltu-kà i l’Escola de Dansa Xaro Arlandis, i el grup de ball Al-digna, entre altres. 

Tot amb l'objectiu que els xiquets tinguen una bonica cavalcada i sense oblidar els emoticons, que visiten Tavernes, junt a altres personatges de la fantasia infantil. Tot i això sense oblidar les carrosses on faran el recorregut i entrada a la Plaça Major els reis Melcior, Gaspar i Baltasar.



Segons hem sabut, serà sobre les 18 hores quan  arribaran Ses Majestats a la plaça del Poliesportiu Municipal, lloc de concentració per iniciar la cavalcada que seguirà el trajecte habitual pel Passeig de Colom, Rei en Jaume (Prado Comarcal), Carrer València, Carrer Major i acabarà a la plaça Major, on tindrà lloc la part més esperada de la cavalcada i on més sorpreses hi haurà preparades per als veïns i visitants. 

Després se seguirà amb el parlament de benvinguda de l’alcalde als Reis d’Orient, l’oferiment de la clau de la ciutat i unes paraules de Ses Majestats dirigides als xiquets i xiquetes vallers abans d’iniciar la feixuga tasca de repartiment de regals per totes les cases del poble.
 



Els reis a la platja 

La cavalcada de la vesprada tindrà un preàmbul pel matí, quan Ses Majestats faran una parada de descans a la nostra platja i rebran els menuts a l’escoleta de la platja després de fer una passejada per tota la platja.

Abans els Reis d’Orient visitaran els nostres majors: a les 10’30 hores estaran en la residència “Jaume II el Just” i a les 11’15 hores en la residència “Solimar”.