L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 12 de gener del 2019

Tavernes inicia avui la celebració de Sant Antoni amb la crema del pi en el seu honor


Tavernes celebra aquest cap de setmana la festivitat de Sant Antoni abat, traslladant la festa a un cap de setmana abans o després, segons les circumstàncies atés que la diada ha perdut el caràcter de festa local que va gaudir en èpoques passades.

Enguany la celebració del sant corre a càrrec de la comissió de festes de Sant Antoni Abat i l'Associació d'Amics del Cavall de la Valldigna, amb la col·laboració del Grup de Balls Populars La Vall de Tavernes i el suport de l'Ajuntament. 

Els actes previstos s'han anunciat per avui dissabte, dia 12 i demà diumenge. Els actes d'avui tenen com a moment més important la cremada del pi, que ja està muntat al Passeig del País Valencià sobre les 20'30 hores de la vesprada.

Actes dissabte 12 de gener 

12.00h. Exhibició d'hípica en la pista posterior del CEIP Alfàndec.
17.00h. Concentració en la pista posterior del CEIP Alfàndec.
19.30h. Misa en honor a sant Antoni.
20.30h. Benedicció i crema del pi al Passeig del País Valencià.