L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dijous, 12 de desembre del 2019

L'arbre de Nadal del Centre Ocupacional Valldigna ja llueix al Passeig del País Valencià




El passeig del País Valencià ja llueix un any més l'arbre de Nadal confeccionat pels alumnes del Centre Ocupacional Valldigna usant de botelles de plàstic reciclades, i on només falta el detall de la il·luminació que es podrà completar demà.

L'arbre reciclat és una bona mostra del treball que realitza el Centre Ocupacional i una lliçó que ens donen a tots i a totes en fer-nos vore que les coses poden tindre una segona vida, si els donem eixa oportunitat.

I això es pot aconseguir mitjançant els processos de reciclatge que permet que molts objectes tinguen un segon ús, en alguns casos tan lloables com aquest, que ens recorda unes festes familiars i entranyables, però també la problemàtica actual de defensa del planeta i la lluita contra el CO2.