L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.967
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:54.653

dimecres, 29 de maig del 2024

Treball de poda de palmeres a la platja per preparar l'arribada de l'estiu

 

L'empresa SAV SA, concessionària del manteniment i millora de jardins i espais verds dels nuclis urbans de la ciutat i la platja, està duent a cap tasques de neteja i adequació de les palmeres de l'Avinguda de la Marina,  amb la poda de les rames i neteja dels estípits (tronc de les palmeres).
 
Un treball més del que cal fer tots els anys perquè a l'inici de la temporada estival - que tradicionalment a Tavernes comença amb el canvi d'horaris dels centres escolars amb classes només pel matí- estiga tot a punt i en les millors condicions.
 
 
 
En aquest cas us oferim una visió dels treballs que s'estan efectuant en la zona al voltant de l'entrada, en concret front al local de la Local, i com podeu comprovar en les fotografies podeu fer una comparació entre l'estat abans i el després dels treballs. Els treballs com és lògic s'ha de dur a cap amb l'ajut de maquinària i especialment d'eixe braç articulat que permet arribar a l'alçada de les palmeres.