L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 3.038
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:39.761

dijous, 2 de maig del 2024

Tot a punt perquè Keoni VGN pinte el mural de la Fundació València CF en la 3a Ruta de l'Art

 

El mural que la Fundació del València CF ha encarregat a l'artista Keoni VGN per a il·lustrar la paret del pavelló cobert serà una realitat en uns dies, com es dedueix dels preparatius del lloc i, més encara, de la màquina elevadora que hi ha desplaçada per ajudar al treball, a més de la senyalització amb la prohibició d'aparcament mentre duren els treballs. 

 

 

Tal com hem vingut informant els darrers mesos, la Fundació del València CF va elegir Tavernes perquè gaudira d'un mural dedicat al club valencià que es pintaria dins de la tercera edició  de la "Ruta d'Art Urbà del València CF", i que com  a entitat promotora del mural, serà qui pagarà les despeses d'execució en la façana del pavelló, espai cedit per l'Ajuntament.

 

 

La Fundació del València CF va donar a conéixer fa unes setmanes que l'artista triat pel jurat format per José Luis Pérez Pont, Ester Alba, Juan Canales, Xavier Pascual, Alejandro Ortega y Loles Ruiz era el muralista Keoni VGN, però no ha informat del mural i quines característiques tindrà, o a quin personatge es dedicarà. El recentment pintat a la localitat de Beniatjar l'ha dedicat a Gayà.

 

La Ruta d'Art Urbà està organitzada per la Fundació VCF i la Diputació de València i vol ser una mostra de l'arrelament de pertinença a la terra valenciana, així com una mostra també de l'arrelament que el València CF -malgrat Lin- té entre els afeccionats valler.