L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.967
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:54.653

divendres, 31 de maig del 2024

Càritas celebra avui divendres al Patronat la "XVI Assemblea Càritas Interparroquial"

 

Càritas Interparroquial celebrarà avui  divendres, 31 de maig, a les 19.30 h. l'assemblea anual als locals del “Patronat” (parròquia de Sant Josep). Aquesta és la XVI assemblea que celebra l'entitat amb el següent ordre del dia:

1. Acollida i pregaria.
2. Presentació de la Campanya Institucional de Càritas
3. Informe memòria 2023
4. Torn obert de paraula.
5. Refrigeri i acomiadament.

Càritas presentarà la campanya institucional: “Allà on ens necessites... obrim camí a l’esperança” s’inicia aquest cap de setmana coincidint amb la festivitat del Corpus (dia de la Caritat ) i busca animar, sensibilitzar i donar testimoni. "Allà on ens necessites" és un missatge directe a les persones vulnerables que han de saber on trobar-nos i "obrim camí a l’esperança" és un missatge a totes les persones (participants, comunitat cristiana i la societat ) per donar testimoni de l’acció de Càritas i de les persones que hi participem per animar la solidaritat i el compromís amb la transformació social.

La presentació de les dades de la Memòria de Càritas de 2023, com a mostra de la tasca social exercida per la nostra Càritas i alguns programes i projectes portats a terme per la Càritas Diocesana, serà un altre punt que continuarà compartint amb un testimoni d’un participant i passar a uns moments de convivència comuna, en torn de paraula, per tal d’escoltar les opinions i el treball realitzada tant pel voluntariat com pels col·laboradores i col·laboradores de Càritas.