L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.967
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:54.653

divendres, 24 de maig del 2024

El Centre Excursionista celebra aquest diumenge el "Dia del Medi Ambient" amb una marxa senderista.

 

El Centre Excursionista de Tavernes organitza per al diumenge, dia 26, el Dia del Medi Ambient en col·laboració de l'ajuntament. L'activitat es també de la FEMECV, la Federació d'Esports de Muntanya i Escalada del país Valencià.

L'activitat consisteix en una marxa senderista per les Fontetes de Cantus i Travessera de Favara, amb un desnivell de 328 metres. En el recorregut és plantaran pins i carrasques, es posaran caixetes nius per a ocells i es donaran explicacions de les plantes medicinals i autòctones de la zona. 

 L'eixida serà a les 9 del matí, després de la validació d'inscripcions (de 8 a 9) des de la Plaça Major de Tavernes, lloc on està també fixada l'arribada.

En la cloenda hi haurà entrega de recordatoris a tots els clubs participants i "picadeta" per als participants.