L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.967
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:54.653

divendres, 17 de maig del 2024

Joves PV exigeix el tren entre Gandia i Dénia, el conegut com a "Tren de la Costa"

 

Les Joventuts de Compromís de la Marina Alta i de la Safor-Valldigna, conegudes com a Joves PV, demanda
la connexió ferroviària entre Dénia (la Marina Alta) i Gandia (la Safor) després "de cinquanta anys de tancament de la línia de tren i desenes d’estudis que han semblat no portar cap solució tangible". .

En un comunicat Joves PV ha recordat que la restauració de la línia de tren entre Dénia i Gandia no només milloraria la cohesió territorial, mantindrà unides les ciutats de València i Alacant i afavorira  dues de les comarques amb més demanda de mobilitat del País.

Els joves nacionalistes han iniciat una campanya d’arreplegada de firmes, accessible a través de Change.org. "No volem més promeses incomplides pel govern de Madrid de torn. No volem més estudis que finalment acaben a un calaix sense dur a terme cap acció. Volem el tren de la costa i el volem ja".

La necessitat d’aquesta connexió no només es limita a la comoditat dels viatgers. Com ha subratllat Joves PV, "una connexió entre Dénia i Gandia amb un mitjà de transport públic i de qualitat no només millorarà la connexió entre els nostres pobles, sinó que també potenciarà l’economia local mitjançant l’increment de la mobilitat i facilitarà l’accés a oportunitats d’ocupació per als residents locals".