L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.448
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.654

dilluns, 13 de maig del 2024

El CEIP Divina Aurora obté el guardó de les Arts i Llengua en els "Premis Baldorí Reixac 2024" de la Fundació Carulla

 

El CEIP Divina Aurora ha estat un dels guardonats en els "Premi Baldiri" en la modalitat "Arts i llengua", uns guardons que tenen com a objectiu impulsar els projectes educatius, la renovació pedagògica en les centres i fomentar les arts i la cultura mitjançant la nostra llengua i treballar perquè esdevinga eina principal en els processos d’aprenentatge i motor dels espais de convivència social.  

El CEIP "Divina Aurora" ha vist premiat el projecte “Una escola per a la vida i una vida per aprendre”,  en la categoria de "Premi Baldiri Arts i Llengua", dotat amb 3.500 euros. El projecte introdueix les arts en el projecte educatiu amb la llengua com a element vertebrador mitjançant la música, l’art, la ràdio, el cinema i la creació.

L'acte de lliurament de premis serà el pròxim 8 de juny a la localitat de l'Espluga de Francolí (comarca Conca de Barberà-Tarragona), al Museu Terra que gestiona la Fundació Carulla.

 


 

La darrer convocatòria dels premis "Baldiri Reixac" de la Fundació Carulla ha reconegut el treball de diverses escoles del País Valencià per la tasca en el desenvolupament de projectes educatius amb l’art i la cultura com a mecanismes transformadors. Els centres educatius guardonats del País Valencià han estat el CEIP Eloi Coloma (Xixona), CEIP Pou de la Muntanya (Dénia), CEIP Attilio Bruschetti (Xàtiva), CRA Celumbres (Portell, Cinctorres i Castellfort) i l’Escoleta Infantil El Trenet Cooperativa (València).

Dels 141 projectes presentats d’arreu dels territoris de parla comuna, d'on saludem amb un "bon dia" l'eixida del sol (Catalunya, País Valencià i les Illes Balears), els Premis Baldiri Reixac 2023-24 han premiat 28 centres educatius, en les seues diferents categories amb un total de 44.500 euros.