L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.967
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:54.653

dissabte, 4 de maig del 2024

ACTUALITZADA: La Fundació del València CF inicia la pintura del mural del pavelló cobert: detalls del mural

 


La imatge d'una futbolista, dona jugadora de futbol, sembla ser - o almenys això es dedueix- que serà el motiu central del mural que l'artista Keoni VGN, plasmarà en el mur del pavelló cobert de Tavernes. La dona,  vestida amb el seu equipatge de futbolista i preparada per a jugar un partit de futbol, és una clara referència i defensa del futbol femení, modalitat que comença prendre força en la societat, com ho demostren els múltiples equips femenins, tants en equips grans, com en equips menuts de categories regionals. 

 

 Un bon tema en la lluita que, per la igualtat dels gèneres, va engegar l'Ajuntament de Tavernes i ha dut a cap en els tres últimes legislatures amb una regidoria específica de Dona i Igualtat. La resta del mural és una incògnita però per comentaris escoltats pensem si es vol fer una referencia a la força de l'afecció del club i l'estima al denominat esport-rei, el futbol, amb una marea de personatges acudint a l'estadi.

 

 

 

El mural de Tavernes és una aposta de la Fundació del València CF, que ha elegit la nostra ciutat per formar part en aquest mural de la tercera edició  de la "Ruta d'Art Urbà del València CF", una iniciativa cultural i esportiva alhora que patrocina i sufraga la fundació del club valencià i que en aquesta tercera edició permetrà que, a més de Tavernes, guadesquen de murals les localitats de Gavarda, Beniatjar i Montroi.

 

 .
 

Keoni VGN (seudònim de Juan F. Hurtado Montaña), nascut a Cali (Colòmbia) però és valencià d'adopció ja que viu des de molt xiquet a València. És un professional creatiu multidisciplinar format en la Universitat Politècnica de Valencià i especialitzat en il·lustració, pintura mural, disseny gràfic i tipografia artística, ha treballat en projectes artístics, tant en les vessants més clàssiques com en les modernes d'il·lustració digital.