L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.967
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:54.653

diumenge, 26 de maig del 2024

El CB Tavernes va celebrar ahir la "XII edició de la Lliga Intermunicipal de Basquet"

 


Ahir va tindre lloc la "XII edició de la Lliga Intermunicipal de Basquet" que organitza el CB Tavernes amb la col·laboració de l'Ajuntament. El Poliesportiu Municipal va reunir sobre els 300 participants amb més de 30 partits i 15 equips participants, de poblacions provinent de la Safor-Valldigna i de les comarques veïnes. Les categories participants han estat prebenjamí, benjamí i aleví, amb equips que han estat jugant tot l'any i avui es jugava sense tindre en compte els resultat.

 
 
L’objectiu de la jornada era celebrar una festa del bàsquet de caràcter lúdic/festiu on els valors que promociona aquest esport foren l’eix de l’activitat i com acabament d'una temporada on la premissa ha estat clara: que els xiquets i xiquetes gaudiren al màxim de l'esport amb el seu equip i la resta d'equips participants.
 
 


La jornada ha servit per vore com com els 300 xiquets i xiquetes practicants del basquet han participat en els partits on s'ha de destacar l'esforç i interés dels clubs i el treball de promoció que efectuen entre els mes menuts, una faceta on a més l'esportiva cal destacar-hi l'harmonia, la companyonia i l'esportivitat que sol haver-hi de sempre en la competició. 
 
 
 

Una competició on tots els clubs participants han demostrat la seua esportivitat i s'ha pogut vore grans partits, emocionants, amb marcadors ben ajustats, però on ha estat evident progressió que han fet tots els xiquets i xiquetes al llarg de la temporada.