L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.967
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:54.653

dilluns, 6 de maig del 2024

Avui nou horari de trens, amb reducció de servei per obres entre Sueca i Sollana. Renfe duplicarà la capacitat dels trens que hi circulen

 

Adif remodelarà a partir d'avui, dilluns, la infraestructura viària en el tram de línia entre Sueca i Sollana, situació que obliga a una restricció en la capacitat de servei de la via i a una reorganització dels serveis de trens en la línia de Rodalia C-1 entre València i Gandia a partir del dilluns, 6 de maig, i una previsió fins el 21 de juny.

El numere de trens es redueix entre el dilluns i divendres en un nombre de 5 trens per sentit, amb la qual cosa es passa dels 79 trens actuals a 69 trens al dia, tot i que els que circularen aquests dies tindran el doble de capacitat. Els caps de setmana i diumenge es manté el servei actual. Aquesta reorganització implica que els horaris dels trens actuals es modifiquen entre 2 i 5 minuts en la majoria dels serveis.

Una vegada hagen finalitzat les obres, es restablirà la normalitat del servei amb la mateixa oferta de trens que té fins ara la Línia C-1. Els viatgers poden consultar els nous horaris en el web de Renfe i en les estacions de la línia C-1, a més del personal que s'assignarà per oferir assistència als passatgers. (Els hem publicat al final)

La Línia C-1 de Rodalia de València està conformada per les estacions de València Nord, Alfafar-Benetússer, Massanassa, Catarroja, Silla, El Romaní, Sollana, Sueca, Cullera, Tavernes de la Valldigna, Xeraco, Gandia i Plaja i Grau de Gandia.

 

  Els horaris