L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.652
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:30.599

dijous, 2 de maig del 2024

El Centre Excursionista va celebrar la pujada a Les Creus amb gran participació

 

El Centre Excursionista de Tavernes va celebrar ahir la tradicional pujada a Les Creus del dia 1 de maig, activitat que enguany ha tingut una gran participació de muntanyers, molts d'ells arribats d'altres localitats atrets perquè havien sentit parlar de l'activitat i tenien interes de participar-hi, alhora que gaudir de les vistes espectaculars des de l'Alt de la Creu, a més de 500 metres d'altura.També molta participació de xiquets/tes amb els seus pares. 

 

 

La jornada, amb temps variable i alguns moments amenaçant pluja, va començar de mati, quan a les 8'30 h es prenia l'eixida des de la Plaça de l'Església Sant Pere cap  a Les Creus. Després de passar per les Fontetes de Cantus,  ja es podien gaudir de les primeres vistes espectaculars del Massalari, Cullera fins l'Albufera i València.

 

 

L'arribada a l'Alt de Les Creus permetia gaudir de vistes espectaculars des del golf de València fins al cap de la Nau, a Dénia.El dinar va ser a la Font de la Sangonera, i la baixada per la senda dels Amoladors va seguir cap a la seu del CETV on esperava una xocolatada recuperadora de les forces.  

 

 

 

Tots els participants van finalitzat la ruta, i van passar una jornada amb el gaudi de viure a la natura durant unes hores.

Remés pel CETV.