L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.140
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:29.035

dissabte, 4 de maig del 2024

Les instal·lacions esportives municipals han patit un assalt i destrosses la passada nit. Ja és el tercer acte vandàlic en un mes

 

Les instal·lacions esportives de Tavernes han patit tres atacs vandàlics el darrer mes, l'ultima aquesta passada nit quan els assaltants han entrat en el despatx del club de bàsquet Tavernes i de la UE Tavernes. Els fets han estat posats en coneixement de la Guàrdia Civil que se n'encarregarà de la investigació.

 

 

Els assaltants han fet malbé mobiliari dels despatxos, han trencat portes, han escampat contingut pel terra després de regirar caixes i caixons, han fet malbé els lavabos, a més de les destrosses derivades de forçar les portes.... En el cas del club de basquet s'han endut, entre altres objectes, una tauleta on el club tenia tota la programació esportiva de la temporada: composició dels equips i jugadors, resultats dels partits, les lligues on participen, arbitratges, o siga tot allò que cal en la planificació esportiva de la temporada i que representa hores de treballs.

 Aquest atac seria el tercer en un més, el primer va ser el dia 8 d'abril en que forçaren la farmaciola de les instal·lacions i la segona el dia 20 d'abril, quan entraren en els magatzems després de trencar la porta de davall de la graderia, s'endugueren balons de la UE Tavernes i obriren les farmacioles després de trencar la porta, de la qual ja informarem.

 

 

 

 

A més, en eixa segona ocasió, dedicaren a efectuar pintades amb esprai, algunes ofensives i xenòfobes amb la intenció de desviar l'atenció de l'autoria cap a persones nouvingudes a Tavernes.  De l'acció de l'esprai no es lliura ni la gespa artificial del camp, tot i que no arriba a tantes i grans pintades com en portes i parets.

El destrellat i el gamberrisme d'alguna gent,  que no trau cap profit i que simplement es mou, per les ganes de fer malbé, perjudica a tots els veïns i veïnes, perquè al cap i a la fi som tots qui, amb els nostres impostos, fem possible que Tavernes tinga unes instal·lacions per al gaudi de tothom.