L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.967
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:54.653

dilluns, 13 de maig del 2024

El pròxim dissabte, 18 de maig, se celebrarà la "I Fira del Llibre Anarquista" a Tavernes

 

El Col·lectiu Anarquista de la Valldigna està organitzant la 1ª Fira del Llibre Anarquista per al dissabte, dia 18 de maig a Tavernes. La fira  de la Valldigna naix per donar continuïtat als diversos projectes llibertaris que hem dut a terme al llarg dels anys a la Valldigna. 

"Davant del creixement de l'autoritarisme i les mentides socialdemòcrates i neoliberals es fa imprescindible passar a l'acció directa" indica el col·lectiu organitzador, alhora que explica que "la Fira serà un espai lliure per a  l'encontre i el debat, però sobretot, per  fer un homenatge al nostre benvolgut  company i escriptor Sico Fons que fa poc ens ha deixat".

Els organitzadors indiquen el seu desig que els agradaria "que la gent del poble ens visitara, estarem a la plaça de l'Escriptor Rafael Chirbes des de les 10 del matí fins a les 20 de la vesprada. Al llarg del dia hi haurà diferents activitats, exposicions, xerrades i paradetes de llibres d'editorials independents i altres col·lectius. Us esperem".

Remés pel Col·lectiu Anarquista de la Valldigna