L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.967
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:54.653

dissabte, 25 de maig del 2024

L'equip Infantil A del Tavernes ha aconseguit conservar la categoria de Preferent Infantil

 

L'Infantil A de la UE Tavernes, dirigit per Salva Gil i el seu ajudant Marc Guaita, ha finalitzat la  Lliga de Preferent Infantil amb una victòria sobre el Pedreguer per 4-3. Cal remarcar que l'equip romandrà un any més en eixa exigent lliga, notícia que es va confirmar la setmana passada quan aconseguia un meritori empat a 4 després de la remuntada espectacular des del 4-1 amb què perdia. 

L'equip valler ha hagut d'enfrontar-se a equips molt forts i a més, haver de fer llargs desplaçament fins a les terres alacantines, on ha jugat contra Alacant, La Nucia, Benidorm, Alcoi.. i ara ha acabat la lliga amb la victòria sobre el Pedreguer, com hem dit per 4-3.

El partit ha estat entretingut, jugat a bon ritme i amb alternatives molt diverses i distintes en el resultat, car els rogets vallers hagueren de remuntar inicialment un 0-2 en contra, i després un 2-3, fins arribar amb un gran joc a guanyar per 4-3.

En resum, un bon campionat, tot i que en principi no van ser les coses fàcils per a l'equip de Gil, que va tindre uns principis irregular i uns resultats gens bons, però el treball i il·lusió de jugadors i tècnics superava els mal moment i aconseguiren a poc a poc remuntar en la classificació i conservar la categoria.

La nostra enhorabona.

Remés.